31 Ekim 2013 Perşembe

10.Hafta Maçları 2013/2014

Galatasaray-Konyaspor

Galatasaray için Şampiyonlar Ligi maçı öncesi önemli bir sınav olacak. Konyaspor evinde üç maç kazandı ancak deplasmanlarda sadece bir beraberliği var. Galatasaray galibiyeti bekliyorum.

Bursa-Fenerbahçe

Bursa zor bir deplasman olarak görünüyor son üç maçlarını da kazandılar. Fakat Fenerbahçe formda ve iki takımın aralarında oynanan son yedi maçın altısını Fenerbahçe kazandı bir maç berabere bitti. Son yıllarda Fenerbahçe  Bursa maçlarını kolay kazanıyor. Yine Fenerbahçe kazanır.

Erciyesspor-Kasımpaşa

Erciyes kötü gidişin faturasını beş oyuncuya kesti ve kadro dışı bıraktı. Kasımpaşa deplasmanda son üç maçını kazandı. Eksik rakibi karşısında Kasımpaşa'nın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

Trabzonspor-Elazığspor

Trabzon geçen hafta kaybetti ve son üç lig maçını kazanamadılar. Evlerinde bu maçı mutlaka almaları gerekiyor. Elazığ hoca değişikliğinden sonra çıkışa geçebilir ancak bu maçtan puan çıkarmaları zor. Trabzon kazanır.

Beşiktaş-Karabükspor

Beşiktaş ilk dört maçını kazandıktan sonra beş maçta sadece bir kez kazanabildi. Şampiyonluk yarışında olabilmek için kazanmaları gerekiyor. Karabük son üç deplasman maçında kaybetti ve altı haftadır kazanamıyor. Beşiktaş kazanacaktır.

Rizespor-Akhisar Bld.

Rize dört maçtır kazanamıyor. Akhisar ise deplasmanda sadece bir puan alabildi. Rize galibiyeti ilk tercihim ikinci tercihim beraberlik olacak.

Gaziantepspor-Sivasspor

Sivas için kritik bir deplasman olacak kazanabilirlerse zirveyi zorlarlar. Gaziantep sezon başına göre daha iyi durumda bulunuyor. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Sivas galibiyeti yönünde.

Gençlerbirliği-Eskişehirspor

Gençlerbirliği hoca değişikliği sonrası kazanarak nefes aldı. Eskişehir ise son beş maçta aldığı dört galibiyetle zirveye yaklaştı. İlk tercihim Eskişehir galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Antalyaspor-Kayserispor

Antalya üç maç kazandıktan sonra geçen hafta deplasmanda berabere kaldı. Kayseri ilk hafta kazandıktan sonra sekiz haftada sadece iki beraberlik alabildi altı maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İlk tercihim Antalya galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder