22 Ekim 2013 Salı

8.Haftanın Ardından 2013/2014

Milli maç arası ilaç gibi geldi kötü tahminlerle geçen iki haftadan sonra dip yaptım ve bu hafta dokuz maçın sekizini(altı maç birinci tercih, iki maç ikinci tercih) doğru tahmin ettim. Umarım bundan sonra böyle devam eder.

Elazığspor-Eskişehirspor

Eskişehir kazanarak zirveye yaklaştı. Elazığ gol yemeye devam ediyor. Çok pozisyona girmelerine rağmen Eskişehir kalecisini geçemediler.

Galatasaray-Karabükspor

Galatasaray on kişi kalan rakibini zor geçti. Karabük iyi oynamasına rağmen puan alamadı.

Gençlerbirliği-Kasımpaşa

Gençlerbirliği yine kaybetti. Metin Diyadin görevden alındı. İlhan Cavcav’ın durumu belli değil. Kasımpaşa geri düşmesine rağmen önemli ve net bir galibiyet aldı.

Gaziantepspor-Konyaspor

Form grafiği yükselen iki takımın maçı beraberlikle sonuçlandı. İki takımda maçı kazanacak fırsatları eline geçirdi. Zevkli bol gollü bir maç izledik.

Trabzonspor-Sivasspor

Bol pozisyonlu maçta kalecilerin iyi performansı golsüz beraberlik getirdi. Mustafa Yumlu’nun gördüğü kırmızı kart bence yanlıştı. O hareketi bilerek yapmadığını düşünüyorum ki bilerek yaptıysa bile sarı verilmeliydi. Trabzon hafta içi final niteliğindeki  Legia Varşova maçına çıkacak. Umarım kazanırlar.

Antalyaspor-Akhisar Bld.

Antalyaspor yükselen grafiğini Akhisar galibiyeti ile süsledi. Akhisar evindeki başarısını deplasman maçlarında sürdüremiyor.

Erciyesspor-Fenerbahçe

Fenerbahçe son dakika golüyle kazandı. Fenerbahçe şampiyon olursa bu maçın payı büyük olur. Erciyes son dakikada dörde dört pozisyonda galibiyet golü ararken Yasin Öztekin’in anlamsız hareketiyle topu kaptırmasıyla golü yedi.

Beşiktaş-Rizespor

İki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle Beşiktaş eşitliği bozmak adına önemli pozisyonlar buldu. Bir puan Beşiktaş için kayıp Rize için kazanç.

Bursaspor-Kayserispor


Bursaspor son dakikalarda bulduğu gollerle önemli bir galibiyete imza attı. Kayseri kötü oynamadı ancak yine kaybetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder