9 Ekim 2013 Çarşamba

7.Haftanın Ardından 2013/2014

Karabükspor-Bursaspor

Karabük’ün on kişi kalması Bursa’ya istediği galibiyeti getirdi. Hakem ilk sarı kartta doğruydu ancak ikinci kartı ne sebeple gösterdi anlayamadım.

Kayserispor-Gaziantepspor

Kayseri özellikle son dakikalarda girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek yenilmekten kurtulamadı. Mağlubiyet sonrası yönetim istifa etti. Gaziantep hak ettiği bir galibiyet aldı.

Eskişehirspor-Beşiktaş

Beşiktaş iki maç kaybettikten sonra ligin zor deplasmanlarından Eskişehir’de kazanmayı başardı. Eskişehir iyi oynamasına rağmen puan almayı başaramadı. Beşiktaş eksiklere rağmen kazanarak şampiyonluk yarışında iddiasını gösterdi.

Konyaspor-Erciyesspor

Konyaspor etkili oyununu galibiyetle süsledi. Erciyes’i zorlu maçlar bekliyor. İki takım adına önemli maçta Konya kazanarak beklide altı puan kazanmış oldu.

Kasımpaşa-Elazığspor

Kasımpaşa rahat bir galibiyet aldı. Ancak yinede güvenilir değiller. Elazığ üç maçtır kaybediyor ve dörder gol yiyorlar. Yedi puanları var ancak işleri kolay olmayacak.

Akhisar Bld.-Galatasaray

Akhisar başarılı çizgisini sürdürdü rakibe az pozisyon verdiler ve maçı kazanmayı başardılar. Akhisar evindeki dört maçı kazanmış oldu. Galatasaray’da işler kötü gidiyor. Milli maç arası toparlanmak için fırsat olabilir.

Rizespor-Antalyaspor

Rizespor özellikle 1-1 den sonra maçı çevirebilecek pozisyonlar yakaladı ancak Hakan Arıkan kalesinde devleşti. Rize atamayınca karambolden bulduğu golle Antalyaspor üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Sivasspor-Gençlerbirliği

Sivasspor evinde kazanarak puanını on ikiye çıkarttı. Dört hafta aradan sonra kalelerini gole kapattılar. Gençlerbirliği beraberliği yakalamak için pozisyonlar buldu ancak golü bulamadılar. Ligin dibine demir attılar.

Fenerbahçe-Trabzonspor

Fenerbahçe etkili oynamasına rağmen kazanamadı. Beş maçlık galibiyet serisi sona erdi ancak liderliklerini devam ettirdiler. Trabzon’un gol yemeden maçı tamamlamasını beklemiyordum ancak gol yemeden bir puanı çıkardılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder