4 Ekim 2013 Cuma

7.Hafta Maçları 2013/2014

Karabükspor-Bursaspor

Bursasporda işler kötü gidiyor. Karabük daha dengeli ve evlerinde oynamanın avantajını kullanacaklar. İlk tercihim Karabük galibiyeti ikinci tercihim beraberlik.

Kayserispor-Gaziantepspor

Gaziantep en sonunda evindeki maçta kazandı. Karabük karşısında iyi oynadılar ve net bir galibiyet aldılar. Kayseri ilk hafta Sivas’ı yendikten sonra istediği sonuçları alamadı. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Kayseri galibiyeti.

Eskişehirspor-Beşiktaş

İki takım içinde kritik maç olacak. Beşiktaş lige iyi başlayıp dört maç kazandı şampiyonluğun favorisi gösteriliyordu. İki mağlubiyetten sonra bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Eskişehir’de iyi takım başlarında Beşiktaş’ı bilen Ertuğrul Sağlam var. Her sonucun çıkabileceği maçta benim ilk tercihim Eskişehir galibiyeti ikinci tercihim beraberlik.

Konyaspor-Erciyesspor

Ligin iki yeni takımının karşılaşmasında iki takımda henüz istedikleri sonuçları alamadığını görüyoruz. Konya evinde iki maç kazandı diğer maçlarda puan çıkartamadı. Erciyesin deplasmanda iki beraberlik bir yenilgisi var. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim evsahibi Konyaspor galibiyeti olacak.

Kasımpaşa-Elazığspor

İki takım beklide ligin en beklenmedik sonuçlarını alan takımlar. Elazığspor bu savunmayla hücum gücü yüksek takımlar karşısında çok zorlanacak zaten ligin en çok gol yiyen takımı. Kasımpaşa galibiyeti bekliyorum.

Akhisar Bld.-Galatasaray

Akhisar evindeki üç maçı kazandı. Lige iyi başladılar. Galatasaray ligde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Juventus deplasmanından aldıkları puan çok önemliydi. Galatasaray’da moraller düzeldi hoca değişikliğinide düşününce zor deplasmanda Galatasaray galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik.

Rizespor-Antalyaspor

Rizespor lige iyi başladı. Evlerinde üç maçı kazandılar. Antalya deplasmanda iki beraberlik bir malubiyet aldı. İlk tercihim Rize galibiyeti ikinci tercihim beraberlik.

Sivasspor-Gençlerbirliği

Sivas üç galibiyet üç malubiyet aldı. Gençlerbirliği dört puanla on yedinci sırada ligin dibinde yeralıyor. Sivas kendi sahasında kazanacaktır.

Fenerbahçe-Trabzonspor


Trabzon Perşembe 3-1 öne geçtiği maçta Lazio ile 3-3 berabere kaldılar. Moraller bozuk ve yorgun olacaklar. Ayrıca iki farklı önde olsalar bile güvenilmezler. Fenerbahçe beş maçtır kazanıyor ve Trabzon maçlarını genelde kazanıyorlar. Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder