19 Ekim 2013 Cumartesi

8.Hafta Maçları 2013-2014

Elazığspor-Eskişehirspor

Elazığ son haftalarda çok kötü sonuçlar aldı. Eskişehir galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik.

Galatasaray-Karabükspor

Galatasaray'ın hafta içi çok önemli şampiyonlar ligi maçı var. Puan kaybetmesi beklenebilir ancak bu maçıda kazanamazlarsa ligde umutlar iyice azalacak. Zorda olsa Galatasaray kazanır.

Gençlerbirliği-Kasımpaşa

Gençlerbirliği az gol yiyor ancak gol yollarında ligin en kötü takımı durumundalar. Kasımpaşa galibiyeti ilk tercihim beraberlik ikinci tercihim olacak. 

Gaziantepspor-Konyaspor

Gaziantep son iki maçını kazandı. Konya deplasmanda üç maçında da kaybetti. Gaziantep galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik.

Trabzonspor-Sivasspor

Trabzon son maçlarda istediği düzeye biraz daha yaklaştı. Sivas oynadığı maçlarda hiç berabere kalmadı Elazığ'dan sonra maçları en gollü geçen ikinci takımlar çok atıp çok yiyorlar. Trabzon galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim Sivas galibiyeti.

Antalyaspor-Akhisar Bld.

Antalyaspor son iki maçını kazandı. Akhisar evinde çok iyi ama deplasmanlarda bir beraberlik iki malubiyet aldılar. Öncelikle Antalya galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik.

Erciyesspor-Fenerbahçe

Fenerbahçe iyi oynadığı halde Trabzon maçından beraberlikle ayrıldı. Bu maçı kazanacaklardır.

Beşiktaş-Rizespor

Bu hafta oynanacak maçlarda sonucunu tahmin etmekte en zorlandığım maçta öncelikle Beşiktaş galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik.

Bursaspor-Kayserispor

Ligin belkide en sıkıntılı iki takımdan Bursa rakibine göre daha sorunsuz ve evsahibi olması nedeniyle galibiyete daha yakın. İkinci tercihim beraberlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder