20 Mayıs 2013 Pazartesi

34.Haftanın Ardından

Mersin İ.Y.-Gaziantepspor
Beklediğim gibi Antep kazandı. Önümüzdeki yıl daha iyi bir Antep izleyebiliriz.
İstanbul Bld.-Kasımpaşa
Belediyenin kazanmasını bekliyordum önede geçtiler ancak Karabükten gelen haberler istedikleri gibi olmadı. Kaybettiler ve ligden düştüler. Kasımpaşa yaz döneminde yine merakla takip edilecek.
Karabükspor-Fenerbahçe
Maçta beraberlik beklemiyordum önceliğim Fenerbahçe galibiyetiydi ikinci tercihim Karabük galibiyetiydi. İlk yarı sonuçlarına göre Karabük ligden düşüyordu ikinci yarı maçı kazanarak ligde kaldılar. Fenerbahçe elindeki tek teselli kupayı almak isteyecektir.
Orduspor-Akhisar Bld.
Kaybetseler de Belediye yenildiği için ligde kalacaklardı ancak Akhisar kazanarak ligde kaldı. Bu sene ligde kalmayı hak ettiler.
Galatasaray-Trabzonspor
Galatasaray kazanarak Şampiyonluk kupasını aldı. Trabzon’un hafta içi kupa finalini düşünmeye bağladığını yedeklerle çıkarak gösterdi.
Elazığspor-Sivasspor
Beklediğim gibi beraberlikle sonuçlandı. İki takımında teknik direktörleri gelecek yıl takımın başında olmayacak ve bence iki hocada başarılıydılar. Özellikle Yılmaz Vural’ın istifası her yönden düşündürücü.
Gençlerbirliği-Bursaspor
Hedefsiz maç beraberlikle sonuçlandı. Bursa’nın önümüzdeki yıl UEFA’da en azından gruplara kalması gerekiyor hazırlıklarını bu yönde yapmalılar.  Gençlerbirliği yıllardır aynı ne uzuyor ne kısalıyor.
Eskişehirspor-Antalyaspor
Hedefsiz maçı Eskişehir kazandı. Bu maçı kazanamasalar Elazığ ve Akhisar ile çok yakın puanlarda ligi bitireceklerdi. Bu sezon Eskişehir için Hayal kırıklığı oldu. Antalya ligin ilk yarısındaki performansını tüm seneye yayıp deplasman sorununu çözmeli.
Kayserispor-Beşiktaş
Kayseri kazanarak ligi beşinci bitirdi. Beşiktaş UEFA biletini zaten almıştı. Beşiktaş için yaz dönemi çok önemli Fedaya devam mı yoksa yeni bir hedef mi? Feda genel olarak doğru bir hamleydi transfer yanlışları dışında başarılı oldu. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder