15 Mayıs 2013 Çarşamba

33.Haftanın Ardından

Gaziantepspor-Elazığspor
Beklediğim gibi beraberlikle sonuçlandı. İki takımda kümede kalmayı garantiledi. Önümüzdeki yıl iki takımında neler yapacağını merakla bekliyorum.
Kasımpaşa-Kayserispor
Kayseri iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Kasımpaşa şimdiden gelecek yılı düşünmeye başlamış.
Antalyaspor-Orduspor
Antalya kazanarak moral buldu. İyi bir ilk yarının ardından iki takımda kötü ikinci yarı performansları sergilediler. Tek devre lig olmadığını unttukları için Ordu düştü Antalya Avrupa fırsatını kaçırdı.
Beşiktaş-Gençlerbirliği
Beşiktaş kazandı ancak Fenerbahçe’nin kazanmasıyla Şampiyonlar Ligi umutları kalmadı. İnönü’ye veda ettiler. En azından eski haline. Umarım önümüzdeki yıl avrupada başarılı olurlar.
Fenerbahçe-Galatasaray
Fenerbahçe kazandı ve Şampiyonlar Ligi ön eleme oynamaya hak kazandı. Bu maç için çok şeyler yazılabilir. Önümüzdeki günlerde bu maç ve genel olarak derbiler hakkında yazılarım olacak.
Akhisar Bld.-Mersin İ.Y.
Akhisar zorda olsa son dakikalarda kazanmayı başardı. Son hafta yenilirler ve iki rakibi kazanırsa ancak düşüyorlar. Ligde kalmak için çok önemli bir avantaj elde ettiler.
Bursaspor-Eskişehirspor
Bursa önümüzdeki yıl UEFA’da mücadele edecek. Şimdiden başarılar diliyorum en azından gruplara kalmaları gerekiyor. Eskişehir’de bir şeyler eksik umarım hatalarından ders almışlardır ligi potansiyellerinin altında bitirecekler.
Sivasspor-Karabükspor
Sivas kazanarak son haftaya rahat giriyor. Karabük son hafta Fenerbahçe ile oynayacak. Bence kazanamazlarsa küme düşerler.
Trabzonspor-İstanbul Bld.
Trabzon ligde kazanmaya devam ediyor. Belediyenin tek şansı kaldı son hafta kazanıp rakiplerinden birisinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder