14 Mart 2013 Perşembe

Muhtemel Rakipler

Galatasaray’ın çeyrek finalde olası rakibi Juventus, Real Madrid, Barcelona, Paris S.G., B.Dortmund, Bayern M. ve Malaga takımlarından birisi olacak. Barcelona ve Real Madrid diğer rakiplere göre daha güçlüler ve şampiyonluk için en büyük favoriler. Bayern Münih de kadro kalitesi ve Avrupa tecrübesiyle şampiyonluk adaylarından. Bence diğer rakiplerden hangisi gelse fark etmez. Bu seviyede kolay rakip yok. Malaga ve PSG genelde tercih edilen dillendirilen kuralar. Ancak iki takımda kaliteli oyunculara sahip ve iyi futbol oynuyorlar.
Kuradan en güçsüz rakipte gelse Schalke 04 den çok daha kaliteli takım olacağı kesin. Galatasaray’ın bir üst tura çıkması için çok daha iyi bir performans sergilemesi gerekiyor. Özellikle savunmada çok daha iyi olmalı ve kolay gol yeme hastalığından kurtulmalı.
Galatasaray bence oynayabileceği oyunun çok uzağında futbol oynuyor. Drogba ve Sneijder’in takıma daha fazla uyum sağlaması ile birlikte oyunda bir üst seviyeye çıkacaktır. Ayrıca Sneijder hala hazır değil her geçen gün daha iyiye gidiyor ve hazır olduğunda takıma neler katabileceğini herkes görecek. Maçlar nisanda oynanacak yeterli süre var Galatasaray o tarihe kadar hazır olacaktır. Şampiyonluk için bence üç takım favori bu takımlar dışında çıkacak bir takımı hazır bir Galatasaray’ın eleyecek güçte olduğuna inanıyorum. Yarı final sadece yüz seksen dakika uzaklıkta.
Cuma günü kura çekimi için Türk takımlarına şimdiden bol şanslar. Umarım nispeten kolay rakiplerle eşleşirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder