8 Mart 2013 Cuma

25. Hafta

Galatasaray-Gençlerbirliği
Galatasaray için çok zor bir maç. Eskişehir maçı oyun olarak endişe vericiydi. Bırakın Schalke 04 maçını lig için bile Galatasaray acaba buradan şampiyonluğu da kaybeder mi dedirtti. Gençlerbirliği formsuz maç İstanbul’da oynanacak normal şartlarda Galatasaray açık ara favori. Ancak zemin ve Schalke 04 maçı kafamda soru işareti yaratıyor. Şampiyonluğun kaderini belirleyecek  maçlardan biri Galatasaray’ın kazanmasını bekliyorum. Ancak kolay olmayacaktır.
Büyükşehir Bld.-Kayserispor
Belediye ateş hattında bence bu maçta bir puan alırlarsa sevinmeliler. Kayseri formda kazanmalarını bekliyorum. Beraberlikte çıkabilir.
Gaziantepspor-Akhisar Bld.
Antep evinde kazanıyor. Deplasmanda çok kötüler. Bu maçı kazanamazlarsa Antep ateşin içine düşecek. Akhisar’da aksine deplasmanda kazanıyor. Akhisar için son şanslar. Yenilirlerse umutları tükenecek. Zor maç olur ancak ben Gaziantep’in kazanacağını düşünüyorum.
Trabzonspor-Beşiktaş
Beşiktaş favori görünüyor. Trabzon’da işler iyi gitmiyor. Düşme hattının hemen üzerindeler. Acil maç kazanmaları gerekiyor. Ama bence o maç Beşiktaş maçı olmayacak. Beşiktaş kazanır yada beraberlik olur.
Karabükspor-Eskişehirspor
Karabük dört hafta üst üste kazandıktan sonra altı haftadır kazanamıyor.  İçerdeki üç maçını da kaybettiler. Bu gidişin sonu alt lig. Kazanmaya şiddetle ihtiyaçları var. Eskişehir güçlü ve iyi futbol oynuyorlar. Geçen hafta Galatasaray’ı ellerinden kaçırdılar. Eskişehir kazanır. Beraberlik ikinci olasılık.
Sivasspor-Antalyaspor
Antalya kazanarak üst sıralara tutundu. Sivas tehlike bölgesinde geçen hafta Bursa’ya kaybettiler. Kazanmaları gerekiyor. Sivas evinde kazanacaktır.
Elazığspor-Orduspor
Alt sıraları ilgilendiren çok önemli  ve zor maç. Ordu deplasmanda yedi beraberlik aldı hiç maç kazanamadı. Ben Elâzığ’ın kazanmasını bekliyorum. Beraberlikte düşünülebilir ama galibiyet daha ağır basıyor.
Fenerbahçe-Bursaspor
Fenerbahçe’nin şampiyonluk için belki de son şansları. Perşembe avrupada önemli bir deplasman maçı oynadılar. Kazanarak önemli bir avantaj elde ettiler. Bursa ligde son dört maçın üçünü kazandı. Antep deplasmanında yenildiler. Fenerbahçe’nin bir şekilde maçı kazanacağını düşünüyorum.
Mersin İdman Yurdu-Kasımpaşaspor
Mersin dört maçtır yeniliyor. Kaybetmeye alıştılar. Giray Bulak görevden ayrıldı. Yeni teknik direktör yetişir mi bilemiyorum. Kasımpaşa üst sıraları hedefliyor. Bu maçı kazanmak isteyecekler. Kasımpaşa bu şartlarda kazanır.

1 yorum:

  1. barış bir tahminde benden. senin tahminlerine yakın.
    Galatasaray-Gençlerbirliği:1
    Büyükşehir Bld.-Kayserispor:2
    Gaziantepspor-Akhisar Bld.:1
    Trabzonspor-Beşiktaş:1
    Karabükspor-Eskişehirspor:0
    Sivasspor-Antalyaspor:1
    Mersin İdman Yurdu-Kasımpaşaspor:2
    Fenerbahçe-Bursaspor:1
    Elazığspor-Orduspor:0

    Yılmaz YIKILMAZ










    YanıtlaSil