18 Nisan 2013 Perşembe

30.Hafta Maçları

Galatasaray-Elazığspor
Artık her hafta final her maç zor kâğıt üzerinden değerlendirirsem Galatasaray rahat kazanır demeliyim. Ancak her şeye hazırlıklı olmak gerek futbol sürprizler oyunu. Elazığ puan alabilirse ligde kalmak için avantaj kazanır.
Orduspor-Kasımpaşa
Ordu için ya tamam ya devam maçı muhakkak kazanması gerekiyor. Kasımpaşa evinde Akhisar’a yenilerek önemli bir avantaj kaybetti. İki takımda kazanmak isteyecektir. Seyircisiz maçta Kasımpaşa’yı kazanmaya daha yakın görüyorum.
Akhisar Bld.-Beşiktaş
Akhisar için çok kritik bir maç bu maçı alırlarsa bence ligde kalırlar. Beşiktaş muhtemelen ligi üçüncü olarak bitirecektir. Akhisar galibiyeti veya beraberlik bekliyorum.
Karabükspor-Mersin İ.Y.
Karabük kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşır.
İstanbul Bld.-Gaziantepspor
Haftanın en kritik karşılaşmalarından birisi Belediye için tehlike her geçen gün büyüyor. Rakipler kazanıyor Belediyenin ise son on maçta tek galibiyeti var oda Mersine karşı alınmış bir galibiyet. Ligde kalmak için bu hafta kazanmaları gerekiyor. Beraberlik bile durumlarını değiştirmeyecek. Antep nispeten rahat bu hafta puan çıkartırlarsa ligde kalmak için büyük avantaj kazanırlar.
Kayserispor-Sivasspor
Kayseri Avrupa için umutlandı umutlarını taze tutmak için bu hafta da kazanmaları gerekiyor. Sivas kupa yorgunu son dakikada golü yemeseler iki farklı galibiyet onlar için büyük avantaj olacaktı. Kayseri’nin kazanmasını bekliyorum.
Antalyaspor-Bursaspor
Avrupa umudu devam eden takımları yakından ilgilendiren bir mücadele Bursa kazanırsa çok büyük avantaj yakalayacak. Antalya kazanırsa işler karışacak birçok takım umutlanacak. Bursa deplasmanlarda kötü Antalya evinde iyi sonuçlar aldı. Bu maçta öncelikle Antalya galibiyeti bekliyorum ikinci tercihim beraberlik.
Gençlerbirliği-Fenerbahçe
Gençlerbirliği hedefsiz Fenerbahçe moralli hafta içi rotasyona da gittiler. Fenerbahçe kazanır.
Eskişehirspor-Trabzonspor
İki takımın durumu çok benzer hafta içi kupa maçı oynadılar nispeten avantajlar rakiplerinde. Ligde iki takımında hedefinin olmadığını düşünüyorum. Üç ihtimalli maçta benim tercihim beraberlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder