5 Nisan 2013 Cuma

28.Hafta Maçları

Antalyaspor-Kasımpaşa
Antalya evinde iyi sonuçlar alıyor deplasmanda çok kötüler. Bu hafta kazanamazlarsa Avrupa şansları iyice azalacak. Kasımpaşa son haftalarda iyi sonuçlar aldı Avrupa kupası için önemli bir avantaj elde ettiler. Bu hafta kazanırlarsa büyük ihtimal Avrupa’ya giderler. Üç  ihtimalli maç öncelikle Kasımpaşa galibiyeti yada beraberlik bekliyorum.
İstanbul Bld.-Karabükspor
Kazanan çıkarsa ligde kalma yolunda önemli avantaj kazanacak. Karabük sekiz maç sonra kazanarak derin bir nefes aldı. Belediye işi son haftalara bırakırsa sıkıntı yaşayabilir. Berabere biter diye düşünüyorum.
Kayserispor-Elazığspor
Kayseri iki maçtır kaybediyor. Elazığ son beş maçta üç galibiyet iki beraberlik almasına rağmen hala rahat değil. Öncelikle beraberlik bekliyorum Elazığ dengeyi bozmaya biraz daha yakın olan taraf.
Galatasaray-Mersin İY     
Galatasaray lige dönmeli Madrid’de alınan üç farklı mağlubiyet Avrupa’ya veda anlamına geliyor. Mersin son sırada ve ligde kalma ihtimalleri şimdilik matematiksel olarak devam ediyor. Galatasaray kazanacaktır.
Gençlerbirliği-Gaziantepspor
İki takımda üst üste ikişer maç kazanarak küme düşme potasından uzaklaştı. Beraberlik yada Gençlerbirliği galibiyeti bekliyorum.
Akhisar Bld.-Trabzonspor
Akhisar’ın ligde kalmak için kazanması gerekiyor. Trabzon geçen hafta kazanarak soluklandı. Üç ihtimalli maçta Akhisar’ın kazanabileceğini düşünüyorum.
Eskişehirspor-Sivasspor
İki takım içinde Avrupa yolu kupadan geçiyor. Ligde şimdilik sıkıntıları yok. Sivas deplasmanlarda kötü Eskişehir beraberliğe abone. Beraberlik veya Eskişehir galibiyeti bekliyorum.
Orduspor-Fenerbahçe
Orduspor son şanslarını kullanıyor. Bence ligde kalamayacaklar. Üç maç kaybettiler muhtemelen bu sayı dört olacak. Deplasmanda kazanamıyorlar ve bu maçı saymazsak içerde Kasımpaşa, Bursa ve son maçta Akhisar’la oynayacaklar. Ve bu maçlardan yedi puan bile alsalar yetmeyebilir. Yada deplasmanda maç kazanacaklar. Fenerbahçe Avrupa’da yoluna devam ediyor. İki farklı önemli bir galibiyet aldılar. Ligdede avrupa moraliyle kazanırlar.    
Bursaspor-Beşiktaş
Bursa deplasmandaki son üç maçında kaybetti evindeki son üç maçı kazandı. Beşiktaş istikrarsız sonuçlar alıyor. Haftanın en zorlu maçı üç sonuçta çıkabilir. Benim tahminim beraberlik veya Bursa galibiyeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder