22 Nisan 2013 Pazartesi

30.Hafta Ardından

Galatasaray-Elazığspor
Galatasaray önemli bir galibiyet alarak Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle şampiyonluk için çok büyük avantaj kazandı. Gaziantep deplasmanında kazanması durumunda şampiyonluğu bırakmaz. Elazığ’ın rakipleri Belediye dışında puan kazandı. Son dört hafta düşmeye en yakın takım Belediye olarak görünüyor.
Orduspor-Kasımpaşa
Ordu kaybederek umutlarını iyice azalttı. Kalan dört maçta yedi puan bile muhtemelen yetmeyecektir. Düşecek ikinci takım Ordu olur. Kasımpaşa kazanarak Avrupa umudunu devam ettirdi.
Akhisar Bld.-Beşiktaş
Akhisar kazanarak önemli bir avantaj kazandı. Ben ligde kalacaklarını düşünüyorum. Beşiktaş artık UEFA için kazanmalı.
Karabükspor-Mersin İ.Y.
Karabük kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Mersin matematiksel olarak düştü.
İstanbul Bld.-Gaziantepspor
İstanbul Bld. için işler çok zorlaştı. Kazanamıyorlar ve rakipleri kazanıyor. Fikstürleride rakiplere göre daha zorlu önce Sivas deplasmanı ardından Fenerbahçe maçları var. İki maçtan birini kazanamazlarsa bence düşerler. Ve görüntü bu maçları kazanamayacakları yönde. Gaziantep kazanarak kalmayı garantiledi.
Kayserispor-Sivasspor
Kayseri berabere kalarak Avrupa umutlarını azalttı. Sivas için bir puan değerli.
Antalyaspor-Bursaspor
Antalya kaybederek hem kendi Avrupa umutlarını hem de üst guruptaki diğer takımların Avrupa umutlarını tüketti. Bursa kazanarak avantajını devam ettiriyor. Çok önemli bir galibiyet aldılar.
Gençlerbirliği-Fenerbahçe
Haftanın sürprizine Gençlerbirliği imza attı. İyi bir oyunla kazanarak Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarını iyice azalttı. Fenerbahçe Avrupa’da devam ediyor Perşembe çok önemli bir maça çıkacaklar. Belki de bu sezon ilk kez akıllarında Avrupa olduğu için lige konsantre olamadılar. Avrupada Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder