16 Nisan 2013 Salı

29.Hafta Ardından

Sivasspor-Gençlerbirliği
Beklediğim gibi beraberlikle sonuçlandı. İki takım içinde ligde hedef kalmadı. Sivas’ın kupa maçı var. Artık tek hedefleri kupa olacak.
Trabzonspor-Orduspor
Trabzon kazanarak derin bir nefes aldı. Artık hedefleri kupa maçları olacaktır. Ordu’nun bu fikstürle ligde kalması zor.
Mersin İ.Y.-Bursaspor
Kasımpaşa’nın kaybettiği haftada Bursa kazanarak Avrupa için önemli bir avantaj elde etti.
Karabükspor-Galatasaray
Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Dört puanlık fark önemli bir avantaj ancak rakiple deplasmanda oynayacaklar. En azından o maça kadar tüm maçlarını kazanması gerekiyor. Karabük rakiplerin kazanmasıyla yine riskli bir noktaya geldi.
Kasımpaşa-Akhisar Bld.
Beni yanıltan tek maç oldu. Kasımpaşa’nın kazanmasını bekliyordum kaybederek Avrupa yolunda geride kaldılar. Akhisar çok önemli bir deplasman galibiyeti aldı. Düşme hattını karıştırdı. Son iki maçlarında Mersin ve Ordu ile oynayacaklar. Bu hafta evlerinde Beşiktaş maçları var. Bu maçı kazanırlarsa ligde kalırlar.
Gaziantepspor-Kayserispor
Kayseri kazanarak Avrupa için umutlandı. Kazanarak rakiplerin kaybetmesini bekleyecekler.
Elazığspor-İstanbul Bld.
Elazığ kazanarak önemli bir avantaj kazandı. Belediye önündeki iki maçın birisini kazanamazsa küme düşer. Son üç maçlarında zorlu maçlar oynayacaklar. İşleri gerçekten zor.
Fenerbahçe-Eskişehirspor
Fenerbahçe zor maçı kazanarak takibe devam etti. Eskişehir’in ligdeki az olan Avrupa şansı tükendi diyebiliriz.
Beşiktaş-Antalyaspor
Beşiktaş kazanarak en azından UEFA için önemli bir avantaj elde etti. Antalya deplasmanlardan puanlar alabilseydi muhtemelen Avrupa’ya gidecekti. Deplasmanda yedi maçtır kaybediyorlar. İlginç bir fikstürleri var. Çok iyi bir performansla Avrupa’ya gitme şansları devam ediyor.

2 yorum:

  1. barış izmirden slmlar...
    güzel yorumlar ilgiyle takip ediyoruz...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler Erhan Bey, Kendi çapımda bişeyler yazıyorum inşallah zamanla daha iyi yazarım, İzmire selemlar

    YanıtlaSil