26 Kasım 2013 Salı

12.Haftanın Ardından 2013-2014

Maçların yedisinde iki olasılık ikisinde tek olasılık olarak yaptığım tahminlerde dört maçın sonucunu doğru olarak tahmin edemedim. Sonuçlarını doğru olarak tahmin ettiğim beş mücadelenin dört tanesi ilk tercih ettiğim tahmin yönünde, bir tanesi ise ikinci tercihim yönünde sonuçlandı. Milli maç arası tahminlerimi olumsuz yönde etkiledi. Bu haftaki tahminlerim kötüydü. 

Çaykur Rizespor-Kayserispor

Kayseri bu galibiyetle hayata döndü. Rize'de kötü gidiş sürüyor. Milli maç arası da Rize'ye yaramadı.   


Bursaspor-Kasımpaşaspor

İki takım puanları paylaştılar. Kasımpaşa'nın ilk beraberliği oldu. Bursa'da Batalla krizi büyük sorun. Kasımpaşa bu hafta Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacak.


Galatasaray-Sivasspor

Galatasaray çok önemli bir galibiyete imza attı. Kasımpaşa ile oynayacakları maç iki takım içinde çok kritik bir hal aldı. Sivas kaybedilen puanlardan çok kırmızı kartlara üzülmüştür.

Erciyesspor-Gençlerbirliği

Ligin başındaki Erciyes geri döndü. İki maç üst üste kazanarak doğru yola girdiler. Gençlerbirliği Mehmet Özdilek ile üç maç kazandıktan sonra ilk yenilgisini aldı.


Gaziantepspor-Elazığspor

Sergen Yalçın Gaziantep'te iyi bir başlangıç yaptı. Ancak bu maç ölçü olmamalı. Elazığ düşmeye en yakın takım bu maçla birlikte üst üste sekizinci yenilgilerini aldılar.


Antalyaspor-Fenerbahçe

Fenerbahçe yine son dakikalarda kazandı. Beşiktaş maçını kazanırlarsa şampiyonluğu büyük oranda garantileyeceklerdir.

Trabzonspor-Eskişehirspor

Trabzon evinde önemli bir galibiyet aldı. Eskişehir üst sıralardaki takımlardan sadece Kasımpaşa'yı yenebildi. Galatasaray ile berabere kaldı. Diğer dört maçta yenildiler. Eskişehir büyük maçları genelde kaybediyor.

Akhisar Bld.-Karabükspor

Karabük iki beraberlikten sonra iki galibiyet alarak üst sıralara tırmandı. Akhisar evinde ilk yenilgisini aldı.

Beşiktaş-Konyaspor

Beşiktaş kazanarak yarışta varım dedi. Bu hafta liderle önemli bir maça çıkacaklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder