13 Kasım 2013 Çarşamba

11.Haftanın Ardından 2013/2014

Maçların yedisinde iki olasılık ikisinde tek olasılık olarak yaptığım tahminlerde iki maçın sonucunu doğru olarak tahmin edemedim. Sonuçlarını doğru olarak tahmin ettiğim yedi mücadelenin altı tanesi ilk tercih ettiğim tahmin yönünde, bir tanesi ise ikinci tercihim yönünde sonuçlandı.

Elazığspor-Erciyesspor

Erciyes deplasmanda çok önemli bir galibiyete imza attı. Elazığ'da teknik direktör değişikliği şimdilik olumlu sonuç vermedi. Ligden düşmeye en yakın takım Elazığ olarak görünüyor.

Eskişehir-Akhisar Bld.

Eskişehir geçen hafta yenildikten sonra bu hafta kazandı. Akhisar deplasmanda yine istediği sonucu alamadı.

Kasımpaşa-Gaziantepspor

Kasımpaşa rahat kazandı. Bu performansla en azından UEFA'ya gideceklerdir. Artık şampiyonlar ligi bile sürpriz olmaz. Bursa ve Galatasaray maçları hedefleri için çok önemli olacak. Gaziantep kaybetti ve hoca görevden alındı.

Kayserispor-Beşiktaş

Beşiktaş nihayet galibiyeti hatırladı. Kayseri kaybetti sıkıntıları devam ediyor.

Sivasspor-Bursaspor

Sivas kazanmaya devam ediyor. Üçüncü sıraya kadar yükseldiler. Bursa üç maç kazandıktan sonra ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Karabükspor-Rizespor

Karabük iki beraberlikten sonra kazanabildi. Çok önemli bir üç puan aldılar. Rize için devre arasında transferler bekliyorum.

Konyaspor-Antalyaspor

Konya çok önemli bir galibiyete imza attı. Evlerinde kazandıkları maçlar nefes almalarını sağlıyor. Antalya beş maç aradan sonra kaybetti.

Gençlerbirliği-Trabzonspor

Trabzon iki farkla öne geçtiği maçta yenilerek büyük bir şok yaşadı. Gençlerbirliği üç maç üst üste kazanarak ligin dibinden orta sıralara yükseldi.

Fenerbahçe-Galatasaray

Fenerbahçe kazanarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakaladı. Galatasaray önce Sivas ardından Kasımpaşa ile oynayacak. İki maçta alacağı sonuçlar ligi nerede bitireceği ile ilgili çok büyük önem arz ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder