8 Kasım 2013 Cuma

11.Hafta Maçları 2013/2014

Elazığspor-Erciyesspor

İki kötü takımın mücadelesinde ilk tercihim beraberlik. Hoca değişikliği ve evsahibi avantajı nedeniyle ikinci tercihim Elazığ galibiyeti.

Eskişehir-Akhisar Bld.

Eskişehir geçen hafta yenildikten sonra bu hafta kazanmak isteyecektir. Akhisar deplasmanlarda etkili olamıyor. Eskişehir galibiyeti bekliyorum. İkinci tercihim beraberlik olacak.

Kasımpaşa-Gaziantepspor

Kasımpaşa formda Gazinatep iki haftadır yeniliyor. Kasımpaşa kazanır.

Kayserispor-Beşiktaş

Kayseri geçen hafta deplasmanda bir puan aldı. Beşiktaş üç maçtır berabere kalıyor. Puan kaybına tahammülleri yok. İlk tercihim Beşiktaş galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Sivasspor-Bursaspor

Sivas formda Bursa son haftalarda toparlanmıştı geçen hafta son dakika golü ile yenildiler. İlk tercihim Sivas galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Karabükspor-Rizespor

Karabük iki haftadır berabere kalıyor. Rize son haftalarda istediği sonuçları alamadı. Evsahibi olması sebebiyle Karabük galibiyeti bekliyorum. Diğer tercihim beraberlik yönünde.

Konyaspor-Antalyaspor

Konya iki maçtır yeniliyor evlerinde daha iyiler. Antalya üç maç kazandıktan sonra iki maçtır berabere kalıyor. Beraberlik bekliyorum ikinci tercihim Konya galibiyeti olacak.

Gençlerbirliği-Trabzonspor

Gençlerbirliği hoca değişikliğinden sonra iki maç kazandı. Trabzon Avrupa’da doludizgin gidiyor. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Trabzon galibiyeti olacak.

Fenerbahçe-Galatasaray

Galatasaray Ünal Aysal döneminde hiç bu kadar sıkıntılı Fenerbahçe maçına hazırlanmamıştı. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe maçın açık ara favorisi. Galatasaray’daki eksikleri de düşününce Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder