22 Kasım 2013 Cuma

12.Hafta Maçları 2013/2014

Çaykur Rizespor-Kayserispor

Kayseri on haftadır Rize altı haftadır kazanamıyor. İki takımda bu süreçte üç beraberlik aldı. Kayseri üç beraberliği deplasmanda aldı. İki takımda kötü durumda ilk tercihim beraberlik olacak. Ev sahibi olması nedeniyle ikinci tercihim Rize galibiyeti.

Bursaspor-Kasımpaşaspor

Kasımpaşa beş maçtır kazanıyor. Bursa üç maç kazandıktan sonra iki maç kaybetti. İlk tecihim Kasımpaşa galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Galatasaray-Sivasspor

Galatasaray zor günler yaşıyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi maçı var. Bu maçı kazanabilirse çok büyük moral kazanacaktır. Sivas son beş maçta dört galibiyet bir beraberlik aldı. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Sivas Galibiyeti olacak.

Erciyesspor-Gençlerbirliği

Gençlerbirliği hoca değişikliğinden sonra üç maç kazandı ligin dibinden on ikinci sıraya çıktılar. Erciyesspor geçen hafta kazanarak altı hafta sonra ligde ikinci galibiyetini aldı. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Gençlerbirliği galibiyeti olacak.

Gaziantepspor-Elazığspor

Elazığspor yedi maçtır yeniliyor. Gaziantep üç maçta iki galibiyet bir beraberlik aldıktan sonra üç maç kaybetti ve Bülent Uygun gitti Sergen Yalçın geldi. Kaybettikleri üç maç Fenerbahçe, Sivas ve Kasımpaşa maçlarıydı. Ligde çoğu takım ligin ilk üç sırasındaki bu üç takımla üst üste oynuyor. Bu maçlar çok teknik direktörün canını yakacaktır. Bu maçın sonucunu kestirmek zor. İlk tercihim Gaziantep galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Antalyaspor-Fenerbahçe

Fenerbahçe dolu dizgin gidiyor. Derbi maçın moraliyle bu maçı da kayıpsız geçeceklerdir. 

Trabzonspor-Eskişehirspor

Trabzon geçen hafta 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 kaybetti. Eskişehir ligin iyi takımlarından. Zor maç olacak. İlk tercihim Trabzon galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Akhisar Bld.-Karabükspor

Karabük yedi maç aradan sonra kazandı. Akhisar evinde beş maçta dört galibiyet bir beraberlik aldı. İlk tercihim Akhisar galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Beşiktaş-Konyaspor

Konyaspor deplasmanlarda etkili olamıyor. Beşiktaş üç maç berabere kaldıktan sonra geçen hafta kazandı. Beşiktaş kazanacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder