23 Ağustos 2013 Cuma

2.Hafta Maçları 2013/2014

Gençlerbirliği-Akhisar

Sezona Akhisar iyi Gençlerbirliği kötü başladı. İlk tercihim beraberlik. İkinci tercihim evsahibi olması nedeniyle Gençlerbirliği.

Kasımpaşa-Kayserispor

Geçen hafta kaybettiler Kasımpaşa evinde kazanmak isteyecektir. Kayseri iyi takım zor maç olacak. Kasımpaşa galibiyeti bekliyorum.

Fenerbahçe-Eskişehirspor

Fenerbahçe için Avrupa rövanşında umut olsaydı Eskişehir’in puan almasını beklerdim. Ancak işler değişti Fenerbahçe için bu maç hedef maç oldu ne yapıp edip kazanmaları gerekiyor. Zorda olsa Fenerbahçe kazanır.

Gaziantepspor-Antalyaspor

Öncelikle beraberlik bekliyorum. İkinci tercihim evsahibi olması nedeniyle Antep.

Elazığspor-Karabükspor

Karabük geçen hafta evinde Kasımpaşa’yı net geçti çok güzel bir oyun ortaya koydular. Deplasmanda da bu çizgilerini sürdürebilirlerse kazanabilirler. İlk tercihim Karabük galibiyeti ikinci tercihim beraberlik.

Sivasspor-Konyaspor

Sivas geçen hafta iyi oynayıp kaybetti. Konya şimdiden sezonun izbırakan galibiyetlerinden birisine imza attı. Anadolu takımları büyükleri yendikten sonra genelde kaybederler. Bu maçta Sivas galibiyeti bekliyorum.

Bursaspor-Galatasaray

Normalde Bursa deplasmanında puan kaybı beklenir ancak Bursa krizde eğer Galatasaray son dakikalara tek farkla önde girip yine rakibe buyur gol at demezse zor maçta Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Galatasaray’ın son dakikalarda yaptığı ikramı illaki bir takım değerlendirecek bunu unutmamak gerek.

Trabzonspor-Rizespor

Tranzon avrupada kazanarak evindeki maç için büyük avantaj kazandı. Bu maçın morali ve iki farklı galibiyetin rahatlığıyla ligde kazanırlar.

Erciyesspor-Beşiktaş


Normalde Beşiktaş galibiyeti beklerim ancak Beşiktaş avrupada riskli bir skor aldı. Avrupayı ikinci plana atmazlarsa bu maçta puan kaybedebilirler. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Erciyes galibiyeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder