5 Aralık 2013 Perşembe

Fethiyespor Tarih Yazdı

Maç öncesinde Fethiyespor takımının YÜCEATATÜRK yazısı gerçekten çok anlamlıydı.

Fethiyespor ilk yarının uzatma dakikalarında kendi kalesine attığı golle geriye düştü. İkinci yarı oyunu bırakmadılar özellikle sol kanattan etkili geldiler ve bir birinden güzel iki golle maçı 2-1 kazanarak Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmayı başardılar. Ve öne geçtikten sonrada savunmaya çekilmeyip atak oynamayı sürdürdüler iki gol daha buldular(nizami gollerdi) ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağıyla bu goller geçerlilik kazanmadı. Fethiyespor tarihinin en büyük başarısına imza attı.

Maçtan önce Fethiye taraftarının 106 yıldır yenilmiyoruz onlar düşünsün sözüne karşılık Fenerbahçe taraftarı iyi şimdi yeneriz o zaman karşılığını vermişlerdi. Ancak Fethiyespor yine yenilmedi belki bir yüz yıl daha yenilmeyecek.

Sanırım her Fethiyespor taraftarının hayali takımlarının süper ligde mücadele etmesidir. En azından benim hayalim bu şekilde. Şimdilik bu hayal fazlasıyla uzak olsa da kupada süperlig ekipleriyle karşılaşmakla yetiniyoruz.

Engin Hoca'nın söylediği gibi takım kadrosu kaliteli ve hafta sonu oynanacak Denizli maçı çok önemli. Bu sezon takım Lig A da kalmayı başarabilirse önümüzdeki yıllarda daha büyük hedefler koyulabilir. Fethiyespor'un en büyük şanssızlıklarından birisi bu sezon 19 takım mücadele ettiği için 4 takımın düşecek olması. Kolay olmayacak ancak ben bu takımın ligde kalmayı başaracağına inanıyorum.

Futbolcular ve teknik ekip başta olmak üzere yönetim, taraftar ve bu başarıda emeği geçen tüm Fethiyespor camiasına teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder