13 Aralık 2013 Cuma

15.Hafta Maçları 2013/2014

Fenerbahçe-Akhisar Bld.

Akhisar deplasmanlarda çok kötü altı maçta gol dahi atamadılar. Lider Fenerbahçe rahat kazanır.

Konyaspor-Karabükspor

Konya evinde etkili oluyor içerde beş maç kazandılar. Karabükte son haftalarda etkili iyi puanlar topladılar. İlk tercihim Konyaspor galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Sivasspor-Rizespor

Sivasspor evinde beş maç kazandı. Rize dört maçtır yeniliyor ve dokuz maçtır kazanamıyor. Sivas galibiyeti bekliyorum.

Elazığspor-Antalyaspor

Elazığspor on maçtır yeniliyor. Öncelikle Antalya galibiyeti bekliyorum ikinci tercihim beraberlik olacak.

Kayserispor-Eskişehirspor

Eskişehir deplasmanda üç galibiyet dört mağlubiyet aldı. Kayseri son haftalarda biraz toparlandı. İlk tercihim Eskişehir galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Gençlerbirliği-Galatasaray

Galatasaray Juventus galibiyeti ile yaralarını sardı. Gençlerbirliği Mehmet Özdilekle üç maç kazandıktan sonra üç maçta sadece bir beraberlik aldı. Galatasaray bu moralle kazanır.

Gaziantepspor-Erciyesspor

Gaziantep üç maçtır kazanıyor. Sergen Yalçın çok iyi bir başlangıç yaptı. İlk tercihim Gaziantep galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Kasımpaşa-Beşiktaş

Kasımpaşa ilk onbir maçta hiç beraberliği yokken son üç maçı beraberlikle bitirdi. Beşiktaş son yedi maçta beş beraberlik aldı. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Beşiktaş galibiyeti olacak.

Trabzonspor-Bursaspor

Trabzon Lazio beraberliği sonrası gruptan lider çıkmayı başardı. İyi kura çekerlerse daha fazlasını yapmaları mümkün. Ligde evlerinde iyi sonuçlar aldılar. Öncelikle Trabzon galibiyeti bekliyorum ikinci tercihim beraberlik olacak. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder