6 Aralık 2013 Cuma

14.Hafta Maçları 2013/2014

Galatasaray-Elazığspor

Galatasaray'ın hafta içi çok önemli bir Juventus maçı var. Güçlü bir takıma karşı oynasaydı puan kaybetmesi muhtemeldi ancak Elazığ ligin en zayıf halkası olarak görünüyor. Galatasaray'ın artık hiçbir maçı kolay olmayacak. Yinede Galatasaray galibiyeti bekliyorum.

Antalyaspor-Kasımpaşa

Kasımpaşa iki maçtır berabere kalıyor. Antalya istikrarsız sonuçlar alıyor. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Kasımpaşa galibiyeti olacak.

Rizespor-Fenerbahçe

Rizespor son haftalarda kötü sonuçlar aldı. Fenerbahçe geçen hafta Beşiktaş maçında bir puan aldı. Fenerbahçe rahat kazanır.

Akhisar Bld.-Konyaspor

İki takımda evinde iyi deplasmanlarda kötü sonuçlar alıyor. İlk tercihim Akhisar galibiyeti ikinci tercihim beraberlik olacak.

Bursaspor-Gençlerbirliği

Hoca değişikliğinden sonra Gençlerbirliği üç maç kazandıktan sonra iki maç kaybetti. Bursa son maçını kazandı. İlk tercihim Bursa galibiyeti ikinci tercihim beraberlik.

Karabükspor-Kayserispor

Karabük beş maçtır kaybetmiyor. Bu süreçte üç beraberlik ve iki galibiyet aldılar. Kayseri aldığı beş beraberliğin dördünü deplasmanlarda aldı. Kayseri'de toparlanma sinyalleri var sakatlar yavaş yavaş dönüyor. Öncelikle beraberlik bekliyorum ikinci tercihim Karabük galibiyeti.

Gaziantepspor-Trabzonspor

Gaziantep Sergen Yalçın yönetiminde iki galibiyet aldı. İki takımda kupadan elendiler. Trabzon deplasmanlarda sadece bir kez kazanabildi. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Trabzon galibiyeti olacak.

Beşiktaş-Sivasspor

Son olarak büyüklerden Beşiktaş kupadan elendi. Sivas iki haftadır kaybediyor. Haftanın zorlu mücadelelerinden olan bu karşılaşmada öncelikle Beşiktaş galibiyeti bekliyorum ikinci tercihim beraberlik olacak.

Erciyesspor-Eskişehirspor

Erciyes son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. Eskişehir istikrarsız bir tablo sergilemekte. İlk tercihim beraberlik ikinci tercihim Erciyes galibiyeti olacak.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder